Nr. 45 - Nicklas Raaholt

Kun Stian Solberg, Balal Arezou og Stian Stray Molde har flere kamper for Asker enn Nicklas Raaholt i dagens A-stall. Nå jobber han nok en gang med å komme seg tilbake på banen - det etter en lei kneskade etter 2017-sesongen.

Kun Stian Solberg, Balal Arezou og Stian Stray Molde har flere kamper for Asker enn Nicklas Raaholt i dagens A-stall. Nå jobber han nok en gang med å komme seg tilbake på banen - det etter en lei kneskade etter 2017-sesongen.

Nicklas Raaholt kom til Asker foran 2013-sesongen etter å ha jaktet et gjennombrudd i blant annet Mjøndalen. Skader var en av årsakene til at det ikke gikk veien. I Asker, derimot, har han vært en suksess, med sine stadige raids opp og ned høyre flanke fra sin backposisjon. Nå har backen passert 100-kamper for klubben - 104 er tallet. 

Men i fjor høst skjedde det som ikke skulle skje. En lei skade på trening har ført til en tidvis tung og kjedelig vinter med operasjon og opptrening. 

- Det er ikke første gang dette skjer, så jeg vet hva jeg går til og jeg vet hva som kreves for å komme tilbake på banen, sa en offensiv og optimistisk Nicklas tidligere i vinter, som nå håper å være tilbake i godt gammelt slag nærmere sommeren. 

Født: 20.02.1993
Posisjon: Back
Kamper for Asker: 104
Sesonger i klubben: 5

Mål for Asker: 4
Tidligere klubber: Drammen FK, Mjøndalen

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
For meg handler det først og fremst om å bli skadefri, komme tilbake på banen og finne tilbake til godt gammelt slag. Jeg tar et skritt om gangen, er realistisk og ydmyk overfor oppgaven som står foran meg, men samtidig har jeg tro på det jeg driver med. Jeg skal tilbake på banen. Jeg har hatt noen tøffe skader før, så jeg vet hva jeg går til. 

Beste med- og motspiller?
Hmm, det er vanskelig å velge én. Jeg har spilt med så mange gode fotballspillere, både som individualister og som lagspillere. Mange er gode på hver sin måte og har ulike kvaliteter - derfor må jeg nok nevne et par: Behajdin Celina må jeg trekke frem. Tokmac Nguen er også en jeg må nevne, en jeg spilte med og gikk på skole med på Drammen Toppidrett. Og du ser jo hvor han er nå, i Godset. Veldig god spiller. Jeg kunne sikkert nevnt flere også. 

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Jeg synes det er flere som bidrar og byr på seg selv. Det er derfor stemningen og samholdet er så bra i gruppa. Vi er en samlet gruppe, og det varierer hvem som skaper mest liv. 

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Celina, Kinni, Knut og Alagie, pluss meg da. Der har vi et drømmelag med en god kombinasjon av Drammen og Tønsberg! 

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Komme på matchene og støtte oss. Vi byr på bra og offensiv fotball med mange spillere som vil opp og frem! 

Hvem er ditt forbilde?
Jeg er Chelsea-fan så jeg faller nok ned på Frank Lampard - for alt han står for som person og som fotballspiller. Kvalitet i bøtter og spann, både på og utenfor banen.

Hvem vinner VM?
Spania

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg studerer, skriver bachelor i markedsføring og ledelse på BI i Oslo. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift