Nr. 26 - Jacob Øvretveit Tredal

Med Kenneth Udjus og Andreas Vedeler ute med kneskader har nysigneringen voktet Asker-buret de første to kampene denne sesongen. Sammen med de to ønsker Jacob Tredal å ta nye steg og bidra til å holde nullen flest mulig ganger.

Med Kenneth Udjus og Andreas Vedeler ute med kneskader har nysigneringen voktet Asker-buret de første to kampene denne sesongen. Sammen med de to ønsker Jacob Tredal å ta nye steg og bidra til å holde nullen flest mulig ganger.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Som et resultat av klubbens skadesituasjon på keeperplass så man seg i vinter nødt til å forsterke. Inn kom Jacob Tredal, en 19-åring med fortid i Nordhordaland og Stabæk. Skadeomfanget til Vedeler og Udjus var fortsatt uavklart da årets sesong sparket i gang, noe som resulterte i tidlig debut og stort ansvar for 1998-modellen. Og det har han løst med bravur i vinterens treningskamper og i sesongens to første kamper. 

- Jeg følte meg veldig velkommen i klubben med en gang. Det er en veldig fin spillergruppe, dyktige trenere og et godt apparat rundt klubben her, og det er viktig for videre utvikling. Asker var et enkelt valg sånn sett, poengterte Jacob Tredal da han skrev under for Asker i februar.

- Det at klubben har et sterkt ønske om å rykke opp gjør det utvilsomt veldig spennende, og det er noe jeg vil være med på, tilføyde Askers nye keeper entusiastisk. 

Født: 05.05.1998
Posisjon: Keeper 
Kamper for Asker: 2
Sesonger i klubben: 2018-sesongen er hans første

Mål for Asker: -
Tidligere klubber: Nordhordaland, Stabæk 

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
Ta nye steg, og holde nullen flest mulig ganger.

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Patrik Karoliussen

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Cornelius, Stray, Eivind og Aaron. 

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Jeg oppfordrer Asker-folket til å komme og støtte oss!! 

Hvem er ditt forbilde?
Foreldrene mine

Hvem vinner VM?
Brasil

Hva gjør du utenom fotballen?
Er med kompiser

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift