Nr. 11 - Hallvard Håskjold

- Som spiller er Hallvard en liten "potet" som kan gå inn og forsterke oss og øke konkurrnsen på hele midtbanen og begge backposisjonene, sa sportssjef Espen Falck da Håskjold signerte for klubben i 2016. Det har definitivt vist seg å stemme.

- Som spiller er Hallvard en liten "potet" som kan gå inn og forsterke oss og øke konkurrnsen på hele midtbanen og begge backposisjonene, sa sportssjef Espen Falck da Håskjold signerte for klubben i 2016. Det har definitivt vist seg å stemme.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Da Hallvard Håskjold ankom Asker i februar 2016 hadde han allerede rukket å spille noen minutter i Tippeligaen med Mjøndalen, i tillegg til 2. divisjonsfotball med Notodden og Strømsgodset 2. I løpet av de to sesongene på Føyka har den anvendelige og allsidige 21-åringen (blir 22 i 2018) vært en sentral del av Kevin Nicols mannskap, både som back og indreløper. 

- Som spiller er Hallvard en liten "potet" som kan gå inn og forsterke oss og øke konkurrnsen på hele midtbanen og begge backposisjonene, sa sportssjef Espen Falck da Hallvard signerte i 2016. Det har definitivt vist seg å stemme. 

Mot Fredrikstad forrige helg (15.04.2018) spilte han sin 54. kamp i Asker-drakt, da som høyreback. Kun seks spillere (Stian Solberg, Balal Arezou, Stian Stray Molde, Nicklas Raaholt, Demba Traore og Behajdin Celina) har flere kamper i dagens A-stall. Når nå Håskjold er i gang med sin tredje sesong for Asker er det med mye erfaring og rutine på dette nivået. 

Født: 27.10.1996
Posisjon: Back/Midtbane 
Kamper for Asker: 54 (inkl. åpningskampen mot Fredrikstad 15.04.18)
Sesonger i klubben: 2

Mål for Asker: 4
Tidligere klubber: Kongsberg, Strømsgodset, Mjøndalen, Notodden.

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
Å bidra mer offensivt. 

Hvem er den beste spilleren du har spilt med og mot? 
Antagelig Martin Ødegaard. Han var et mareritt å spille mot og en drøm å spille med. 

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Det må være Patrik Karoliussen, han snakker konstant med et voldsomt volum. Som Dag Sundby sa til han: "da du kom hit sa du at du skulle snakke med beina. Men skal si du snakker med munnen også."

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Stian Stray og Aaron Jones til å mure igjen bak, og dribleguttene Roman Fazi og Cornelius Bencsik til å skape sjansene. 

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Å komme på kamp! 

Hvem vinner VM?
Jeg tror Tyskland

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg studerer jus ved UiO. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift