Nr 23 - Kinni Grewal

Kinni tar fatt på sin tredje sesong i Asker-drakten. Det gjør han sammen med flere spillere han gikk gradene med i Strømsgodset. Se hvem og les mer om Askers nummer 23 - Kinni Grewal!

Kinni tar fatt på sin tredje sesong i Asker-drakten. Det gjør han sammen med flere spillere han gikk gradene med i Strømsgodset. Se hvem og les mer om Askers nummer 23 - Kinni Grewal!

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Første gang Karanveer - eller Kinni som han er mest kjent som - løp ut på Føyka var som lånespiller i 2013, sesongen etter at han hadde fått to U19-landslagskamper, sin Tippeliga-debut for Strømsgodset og figurert i to cupkamper samme år. Fire år senere returnerte han til Asker med nesten femti kamper for Mjøndalen i Obos-ligaen og Tippeligaen i bagasjen. Denne gangen var overgangen permanent.

I utgangspunktet ble Kinni tiltenkt en rolle på Askers midtbane da han signerte en toårskontrakt i januar 2017. Men sist sesong ble den noe skadeutsatte og fotrappe Lier-gutten benyttet først og fremst som sideback, en rolle han bekledde i Mjøndalen også. Nå tar han fått på sin tredje sesong i Asker-drakt sammen med flere spillere han gikk gradene i Strømsgodset med: Hallvard Håskjold, Nicklas Raaholt og Behajdin Celina. 

Født: 23.04.1993
Posisjon: Back
Kamper for Asker: 17 (4 i 2013 og 13 i 2017)
Sesonger i klubben: 2 (2013 og 2017)

Mål for Asker: -
Tidligere klubber: Lier, Strømsgodset, Mjøndalen

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
Gjøre en bra sesong.

Hvem er den beste spilleren du har spilt med og mot? 
Behajdin Celina

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Patrik og Alagie

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Max, Henrik, Roman og Nicklas

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Kom på kamp! 

Hvem er ditt forbilde? 
Mine foreldre

Hvem vinner VM?
Belgia

Hva gjør du utenom fotballen?
Studerer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift