Nr. 5 - Aaron Jones

Med Aleksander Sollis retur til hjemtraktene var det i vinter behov for å hente ny makker til kaptein Stian Stray Molde. Inn kom en sympatisk engelskmann med erfaring fra England, New Zealand, Sverige og Norge.

Med Aleksander Sollis retur til hjemtraktene var det i vinter behov for å hente ny makker til kaptein Stian Stray Molde. Inn kom en sympatisk engelskmann med erfaring fra England, New Zealand, Sverige og Norge.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

- Jeg stortrives her i Asker, det er god stemning i spillergruppen og jeg har blitt tatt veldig godt i mot, fortalte Aaron Jones på klubbens kick-off forrige helg. 

Engelskmannen signerte for Asker rett før jul i fjor, etter at Aleksander Solli returnerte til hjemtraktene etter forrige sesong. Aaron er 24 år og har i vinter dannet et solid partnerskap med kaptein Stray Molde. Interessant nok var Jones og nevnte Solli lagkamerater i Raufoss, tilbake i 2016 da klubben spilte i OBOS-ligaen. Av den grunn kunne Solli gi gode referanser på Aaron, noe som helt klart bidro til at Aaron skal ikle seg Asker-drakt med nummer 5 på ryggen denne sesongen. 

Født: 26.02.1993
Posisjon: Midtstopper
Kamper for Asker: -
Sesonger i klubben: -

Mål for Asker: -
Tidligere klubber: Doncaster U18, Hawke's Bay, Waitakere United, Raufoss, Southport, Ängelholm. 

Hva er ditt personlige mål denne sesongen?
Bidra til at klubben holder flest nuller denne sesongen! 

Hvem er den beste spilleren du har spilt med?
Medspiller: Ryan Thomas (Pec Zwolle og New Zealand
Motspiller: Raheem Sterling

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Pat K (Patrik Karoliussen)

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Stray, Hallvard, Knut og Mehnert.

Hvem er ditt forbilde? 
Sergio Ramos

Oppfordring til Askerbøringer på kamp? 
Møt opp og støtt guttene på Føyka! 

Hvem vinner VM?
England...?! 

Hva gjør du utenom fotballen?
Studerer, ser på tv, går tur med hunden. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift