Nr. 18 - Cornelius Bencsik

Etter fire kamper i Asker-drakten i fjor vår bar det over dammen for Cornelius Bencsik, der studier og college-fotball i USA på ærverdige Harvard University ventet. Nå er den fotrappe vingen tilbake på Føyka og klar for ny sesong.

Etter fire kamper i Asker-drakten i fjor vår bar det over dammen for Cornelius Bencsik, der studier og college-fotball i USA på ærverdige Harvard University ventet. Nå er den fotrappe vingen tilbake på Føyka og klar for ny sesong.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Cornelius Bencsik kom fra Stabæk sommeren 2016, og var en viktig faktor i Askers jakt på å kvalifisere seg for fjorårets spissede PostNord-liga. Den høsten spilte Bencsik 12 kamper og markerte seg med sin energiske spillestil, dribleferdigheter og store innsats. Totalt har den fotrappe kantspilleren notert seg for 16 kamper og 1 mål for Asker. Denne sesongen håper den tidligere Stabæk- og Harvard Crimson-spilleren å bidra med flere mål og poengfangst for klubben.

- Det er deilig å komme tilbake til et lag med en spillergruppe og trenere som jeg kjenner godt og har troen på. Asker er fint for meg fordi jeg vet menneskene her har troen på meg, noe jeg trenger for å prestere godt for laget, sier Bencsik som ser frem til en spennende og forhåpentligvis god sesong på Føyka, sa Bencsik selv da han resignerte for Asker tidligere i vinter. 

Født: 22.10.1997
Posisjon: Ving
Kamper for Asker: 16
Sesonger i klubben: 2

Mål for Asker: 1
Tidligere klubber: Brumunddal, Stabæk, Harvard Crimson

Hva er ditt personlige mål denne sesongen?
Score mer enn åtte mål! Jeg trenger flere mål i spillet mitt for å bidra enda mer for laget. 

Hvem er den beste spilleren du har spilt med?
Adama Diomande 

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Er utrolig god stemning i garderoben om dagen. Så det er faktisk vanskelig å trekke frem noen. Munnen til Patrik går jo konstant, så det må bli han. 

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Stray, Hallvard, Vedeler og Roman.

Hvem er ditt forbilde? 
Philipp Coutinho

Oppfordring til Askerbøringer på kamp? 
Kom og se match i år! Det blir underholdende fotball, og med god støtte skal man ikke se bortifra at gode resultater hver uke! 

Hvem vinner VM?
Tror Brasil tar det! 

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg er lærervikar. 


Sesongens første hjemmekamp finner sted førstkommende onsdag, tre dager etter seriestart mot Fredrikstad. Vel møtt til cupkamp på Føyka! 
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift