Nr. 28 - Patrik Karoliussen

- Jeg skal snakke med beina, uttalte Askers nye midtbanesjef da han signerte fra Fredrikstad, divisjonskollega og søndagens motstander. Nå er sesongstart og møtet med gamle lagkamerater fire dager unna.

- Jeg skal snakke med beina, uttalte Askers nye midtbanesjef da han signerte fra Fredrikstad, divisjonskollega og søndagens motstander. Nå er sesongstart og møtet med gamle lagkamerater fire dager unna.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

- Patrik er en spiller med ambisjoner, verdifull spilleforståelse, gode holdninger, og en som stikker hodet sitt frem når det virkelig gjelder. Dette er noe som definitivt vil glede publikum, og gagne både laget og klubben i sin helhet. Derfor er vi veldig fornøyde med å signere Patrik, fortalte Hans Knutsen da Askers spillernummer 28 signerte for klubben i januar. 

I Karoliussen får man altså en erfaren herremann. Med flere sesonger i både Follo og Fredrikstad, med flere oppturer, men også nedturer, tilfører midtbanespilleren Asker sårt tiltrengt rutine. I vinter har han utgjort en solid og balansert midtbaneduo med Knut Ahlander, et partnerskap trener Kevin Nicol har uttalt han er megert fornøyd med. 

Nå er seriepremieren mot Fredrikstad og gjensyn med gamle lagkamerater kun dager unna. 

- Det er klart det blir gøy. Det kommer til å bli mye folk og god stemning på Fredrikstad Stadion, der alt presset er på dem for å prestere med ny trener og høye ambisjoner, sier Patrik. 

Født: 27.06.1989
Posisjon: Sentral midtbane
Kamper for Asker: -
Sesonger i klubben: -

Mål for Asker: -
Tidligere klubber: Follo, Fredrikstad

Hva er ditt personlige mål denne sesongen?
Ha det gøy!

Hvem er den beste spilleren du har spilt med?
Medspiller: Øystein Grini, Follo
Motspiller: Alberto Aquilani

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Eivind Fallås Dahl

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Stray, Knut, Hallvard og Alagie

Hvem er ditt forbilde? 
Steven Gerrard

Oppfordring til Askerbøringer på kamp? 
Møt opp! 

Hvem vinner VM?
Tyskland

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg studerer Retail Management


Sesongens første hjemmekamp finner sted førstkommende onsdag, tre dager etter seriestart mot Fredrikstad. Vel møtt til cupkamp på Føyka! 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift