Her er Askers nye spillende assistenttrener

Fra Marienlyst til Føyka

Kim Andrè Madsen (29) er klar for Asker Fotball som spillende assistenttrener. Midtstopperen tar med seg haugevis av erfaring fra øverste nivå i Norge etter å ha vært i Strømsgodset siden 2009. 

I tillegg har Madsen også spilt Tippeligafotball for Lyn i ung alder. Vår nye spillende assistent har også fem a-landskamper for Norge, samt haugevis av kamper på yngre landslag. Det er derfor ingen hvem som helst som erstatter Ian Murray som Kevin Nicols assistent de to neste sesongene. Madsen har signert en kontrakt som binder han til Asker ut 2020-sesongen.

-En fantastisk signering for oss. Kim Andrè kunne lett spilt i Obos eller Eliteserien ennå, og han vil definitivt forsterke oss som spiller, sier Asker-trener Kevin Nicol til Askerfotball.no.

Som kollega på sidelinjen ser også Kevin frem til å samarbeidet med sin ferske assistent.

- Han har masse ideer fra det høyeste nivået i Norge hvor han har samarbeidet med topp trenere gjennom hele karrieren, så dette tror jeg vil bli suksess, sier Nicol.

-Veldig spennende

29-åringen, som mandag gjennomførte sin første trening med a-laget, i et forrykende snøvær, er glad for at han nå skal ikle seg den sorte og hvite drakten de to neste årene.

- Dette er veldig spennende. Jeg hadde flere tilbud fra lag høyere opp, men Asker har mye bra på gang, og jeg likte rett og slett ideen, sier Madsen til Askerfotball.no

Hva kan vi forvente av deg som trener?

- Jeg kommer til å stille krav til de rundt meg, og forhåpentligvis bidra med min erfaring og kompetanse. Så er det jo naturlig at jeg tar ansvar for mye av det defensive, forklarer nysigneringen.

Sportssjef Hans Knutsen er også meget godt fornøyd med dagens signering:

- Dette er en fantastisk sterk signering for denne klubben både sportslig og ikke minst faglig. Gutten har allerede nå, solid trenererfaring med UEFA-B-lisens, og bare tenk på hva han vi bidra med på matta, sier en entusiastisk Knutsen.

Vi ønsker Kim Andrè Madsen hjertelig velkommen til Asker Fotball!

Fakta -  Kim Andrè Madsen: 

Alder: 29
Posisjon: Midstopper
Klubber: Lyn, Nybergsund/Trysil, Strømsgodset
Landskamper: 5-lagskamper + en rekke på diverse ungdomslag
Trenerutdannelse: UEFA B-Lisens


-Vil tilføre mye: Kim Andrè Madsen hadde sin første trening i snøværet på Føyka i dag. - Han vil tilføre oss veldig mye, sier sportssjef Hans Knutsen. 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift