Ny sportslig leder ansatt

- Den beste personen vi kunne hentet

Rolf Magne Walstad er ansatt som ny sportslig leder i Asker Fotball. Walstad kommer fra samme stilling i Lyn Fotball, og vil tiltre første kvartal 2019. Walstad vil også ha med seg Hans Knutsen og Espen Falck i det sportslige teamet.

Rolf Magne skal jobbe 50% som sportslig leder i Asker Fotball, samt 50 % som sportslig koordinator for regionsatsingen «Sammen om fotball», som er Asker Fotballs samarbeidsprosjekt med breddeklubbene i området. Han vil i tillegg ha ansvaret for den totale sportslige satsingen, fra akademi og opp til a-lag.

Som sportslig koordinator i regionsamarbeidet mellom 6 klubber i Asker kommune, skal han forvalte og videreutvikle den avtalen de 6 klubbene nå har inngått.

Dette er en avtale som sikrer bedre samarbeid og utvikling mellom Dikemark, VUL, Frisk-Asker, Heggedal IL, Asker Skiklubb og Asker Fotball, som igjen vil skape en bedre fotballarena for barn og ungdom, jenter og gutter i kommunen.

 

-Jeg ser frem til å bli en del av livet på Føyka igjen. Det er tjue år siden sist jeg var delaktig i klubben, så dette blir bra, sier Walstad til Askerfotball.no.

Sportssjef Hans Knutsen er full av lovord om nyansettelsen:

- Han er den beste personen vi kunne hentet med tanke på kompetanse i forhold til samarbeidsklubbene, og ikke minst jentesatsingene i våre nye samarbeidsklubber, sier Knutsen.

- Ikke bare har han en god helhetsforståelse, han har stor erfaring fra både dame og herresiden i norsk fotball, noe som vil komme både Asker Fotball og samarbeidsklubbene til nytte.

- Med solide referanser fra toppfotballen, kommer Rolf Magne til å bli en viktig person for utviklingen av fotballen i hele Asker, og det er derfor vi har hentet han hit, han kjenner til den veien vi i Asker Fotball er på vei, og med hans kompetanse både sportslig og på det økonomiske plan, kommer dette til å bli meget fra, forklarer Knutsen til Askerfotball.no.

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene på Føyka, men er også fast bestemt på at det er en krevende jobb han har takket ja til.

- Klubben har et veldig spennende regionsprosjekt på gang som jeg ser frem til å jobbe med. Når det er sagt, er det ingen enkel jobb  å få slike ting til å fungere, påpeker Walstad, som mener den krevende jobben med å samle klubbene i distriktet vil være et ansvar Asker Fotball må ta.

- Det blir et krevende arbeid, og det kommer til å kreve mye av Asker Fotball som klubb. Jeg er glad for å kunne bidra inn mot lokalfotballen i bygda igjen, sier Walstad, som til daglig er bosatt i Heggedal.

Walstad, som har hatt samme stilling i både Hønefoss BK, Brann og Lyn, tar med seg haugevis av erfaring inn dørene på Føyka.

Hvordan kommer Rolf Magne Walstad til å sette farge på Fotballhuset på Føyka?

-Jeg håper jeg kan være med å bidra og inspirere andre. Etter tjue år i bransjen, har jeg med meg kompetanse som helt sikkert vil komme til nytte hos både Kevin, spillerne og i støtteapparatet.

Vi ønsker Rolf Magne Walstad velkommen inn dørene på Føyka!

 

Kort om Rolf Magnes sportslige bakgrunn:

- Trener for Askers damelag da de var i Eliteserien
- Sportslig leder for Hønefoss BK, Brann og Lyn –da alle tre lagene var i Tippeligaen.
- Nyansatt sportslig leder i Asker Fotball. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift