Ny mulighet til å skaffe seg drømmeleilighet!

Nyt livet på fjellet - nå kan en leilighet i vinterparadiset på Skagahøgdi bli din.

Asker Fotball, i samarbeid med Stabæk Fotball og vår hovedsponsor og samarbeidspartner gjennom tre år, Skagahøgdi, har tidligere presentert gode tilbud på fantastiske leiligheter i fjellheimen mellom Gol og Hemsedal. Nå finnes det nye muligheter for et leilighetskupp!

Midt i Ski-Norge, på toppen av Skagahøgdi Skisenter, selges det nå 24 prospekterte leiligheter.

Og Skagahøgdi har MYE å by på! 

Spenn på skiene rett fra hytta og sett utfor i 18 ulike nedkjøringer i skisenteret, eller gå innover fjellheimen på langrennski. Mulighetene om sommeren er like gode, med et stort nettverk av tur- og fjellstier for både syklister og gående. 

Prosjektet som nå presenteres og legges ut for salg består av 24 enheter fordelt på tre bygg à åtte leiligheter.

3-romsleilighet i 1. etg: kr. 1 658 000,- + omk. 
3-romsleilighet i 2. etg: kr. 1 698 000,- + omk. 

Følgende tekst er hentet fra prospektet til Proaktiv Eiendomsmegling:
Link til Proaktiv Eiendomsmeglings prospekt (m/nøkkelinformasjon, teknisk informasjon og bilder)


"Gol med sin sentrale beliggenhet i Hallingdal er et naturlig knutepunkt både for nabokommunene og veifarende mellom Øst- og Vestlandet. Kjøretiden fra Sandvika er litt over 2 timer og litt over 4 timer fra Bergen. Både Bergensbanen og diverse ekspressbusser har stopp på Gol.

På toppen av Skagahøgdi Skisenter - 950 moh, på fjellet mellom Gol og Hemsedal, ligger SKAGAHØGDI der du kan velge mellom et tureldorado for lange fine skiturer eller for en morsom dag i bakken.

Skagahøgdi Skisenter har den siste tiden gjennomgått store oppgraderinger på bakkene, jibbeparken, barneområdet, SkiCafèen, snøkanonene, lys og mye mer. Dette er bakker som passer godt for hele familien. I Skagahøgdi Skisenter kan du også kose deg med kveldskjøring om du ikke er lei.

Skagahøgdi Skisenter kan friste med over 18 nedfarter, eget barneområde og railpark. Med en høydeforskjell på 470 meter fordelt på 3 heiser, finner du flotte nedfarter for alle ferdighetsnivåer.

Skagahøgdi Skisenter tilbyr også en rå terrengpark til de som ønsker utfordringer med luftige big-jump svev. Opplev en dag i skisenteret med hele familien!

Om du ikke vil kjøre nedover, kan du velge å gå langrenn i et fantastisk løypenett helt til toppen av Hemsedal skisenter eller i retning Ål/ Reineskarvet. Det er flate fine skiløyper rett utenfor hyttedøren, som i sommerhalvåret utgjør et nett av turstier og sykkelveier innover fjellet til flere vann med bade- og fiskemuligheter. Opplev naturen og dyrelivet der du er!

Gol er det største handelssentrumet i Hallingdal. Her finnes bl.a. kjøpesenter, restauranter, kafèer, butikker, apotek, bank, vinmonopol, postkontor, offentlige servicetilbud, bilforretninger, byggevareutsalg, møbelhus, Skagahøgdi Skisenter og Tropicana badeland ved Pers Hotell, Gol motor og fritidspark, og mye mer. "

Kjøperen har TO alternativer:
1) Kjøp uten leieavtale - benyttes av eier uten forpliktelser utover felleskostnader
2) Kjøp med utleieavtale - få dekket kostnader i tillegg til å få ekstra leieinntekter!
(Les mer i 'Nøkkelinformasjon' på bildet under). 

 

Spørsmål? Interessert? Ta kontakt med:
Rune Klemetsdal 
Tlf. 910 01 626
rukle@online.no
 

 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift