Nr. 6 - Behajdin Celina

Askers eminente venstreback, Behajdin Celina, uttalte før sesongstart at han ønsker 15 målpoeng i år. Og venstrefoten hans har allerede vist seg å være viktig. Så langt står han med fem (2 mål + 3 assist). Hvor mange ender han på?

I en alder av 16 år debuterte Behajdin Celina på backplass for Strømsgodset. Foran et par tusen fremmøtte på Marienlyst gjorde han sine saker såpass bra at det vanket skryt fra sjefen selv, trener Ronny Deila, som påsto at den unge backen med den gode venstrefoten hadde Stian Ohr i 'lomma hele kampen gjennom'. 

Og denne venstrefoten har vist seg å være viktig for Asker siden debuten i 2015. I løpet av snart tre år har Celina spilt 65 kamper, scoret ti mål og bidratt med noen dusin assist. 

- Behajdin er en smart fotballspiller. Og han er allsidig. Så det er klart han tilfører oss mye. Personlig synes jeg han hadde en suveren høstsesong, og han presterte meget godt uansett rolle og posisjon jeg brukte han i. Han har modnet her i Asker og jeg håper han fortsetter å utvikle seg, for han har alle forutsetninger til å gjøre det, sa Kevin Nicol da han resignerte for Asker i vinter, etter at Celina uttalte etter den gode 2017-sesongen at han ønsket å prioritere andre ting og dermed ga seg i Asker Fotball

Så langt i år står han med flest målpoeng i A-stallen. På fire kamper har det blitt to mål og tre assist. Hvor mange ender han på denne sesongen? 

Født: 11.11.1993
Posisjon: Venstreback, midtbane 
Kamper for Asker: 65
Sesonger i klubben: 3
Mål for Asker: 10
Tidligere klubber: Strømsgodset, Birkebeineren, Drammen FK

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
15 mål eller assist i løpet av sesongen.

Beste med- og motspiller?
Med: Nicklas Raaholt
Mot: Kinni

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Kinni lager mest liv! 

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Max, Henrik, Stray og Aaron. 

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Møt opp på kamp og hei oss frem til seier!

Hvem er ditt forbilde?
Mamma og pappa.

Hvem vinner VM? 
Frankrike

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg er vikarlærer

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift