Nr. 16 - Roman Fazi

- Med pågangsmot og mye hardt arbeid har jeg troen på at Roman kan kjempe om en plass i førsteelleveren, sa Kevin Nicol i vinter. Så langt denne sesongen har unggutten tatt del i samtlige kamper. Det håper Roman fortsetter.

- Det er veldig gledelig at Roman forlenger med klubben, sa trener Kevin Nicol da Roman Fazi forlenget kontrakten med Asker i vinter

- Med pågangsmot og mye hardt arbeid har jeg troen på at Roman kan kjempe om en plass i førsteelleveren. Han har veldig gode tekniske ferdigheter. Nå handler det om å være mer effektiv for å kunne påvirke kampbildet, la Nicol til om unggutten som var en del av klubbens historiske G16-lag. I 2015 vant nemlig Roman Fazi og hans lagkamerater, blant annet en annen A-lagsspiller i Petter Klemetsdal, klubbens første interkretsmesterskap. 

Og i vinter og så langt denne våren har pilen virkelig pekt oppover. I generalprøven mot KFUM foran årets sesong kom Roman på etter pause og skapte mye for et Asker-lag som inntil da slet med å skape de helt store farligheter. I starten av årets sesong har 1999-modellen bidratt mye. Mot Fredrikstad i serieåpningen kom han på og gjorde en meget solid figur. Det førte til startplass og nitti minutter i femmålsseieren mot Follo i cupens første runde. Så ble det en halvtime i hjemmepremieren mot Mjølner, hvor unggutten scoret sitt første mål i Asker-drakten. Det i sin 14. kamp for klubben. Roman selv håper på flere slike opplevelser denne sesongen. 

Født: 10.02.1999
Posisjon: Offensiv midtbane/spiss
Kamper for Asker: 14
Sesonger i klubben: 3
Mål for Asker: 1
Tidligere klubber: Alltid Asker 

Hva er ditt personlige mål denne sesongen? 
Bidra så mye som mulig for at laget skal gjøre en best mulig sesong!

Beste med- og motspiller?
Med: Max Hallgren
Mot: Behajdin Celina

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Behajdin og Kinni!

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Vedeler i mål, Stray, Kinni og Alagie.

Hva er din oppfordring til Askerbøringer før årets sesong? 
Møt opp på kamp, hei gutta fram og ta med familie!

Hvem er ditt forbilde?
Foreldrene mine og Ronaldinho!

Hva gjør du utenom fotballen?
Utenom fotballen går jeg på skole og er med venner og familie. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift