Aldri vært enklere å bli medlem og støttespiller i Asker Fotball

Kun et par tastetrykk skal nå til for å støtte klubben, våre samfunnsprosjekter, vår spillerutvikling og vår målsetning om "flest mulig, lengst mulig".

Aldri før har det vært så enkelt å bli medlem i Asker Fotball. Kun et par tastetrykk skal nå til for å støtte klubben, våre samfunnsprosjekter, vår spillerutvikling og vår målsetning om "flest mulig, lengst mulig". 

Asker Fotball - mer enn en fotballklubb - er nemlig et stort og fantastisk fellesskap med stolte øyeblikk bak og foran oss.

Som medlem i Asker Fotball støtter man kommunens flaggskip innen fotball i våre målsettinger om "flest mulig, lengst mulig" og samfunnsprosjektene våre med SFO, Gatelag, lag for funksjonshemmede, samt målet om et Obosliga-lag fra Asker, tuftet på lokale spillere fra kommunen. 

Vi er i sannhet "En klubb - mange ansikter". Medlemskap i et idrettslag er samtidig en forutsetning for å være både aktiv, og meningsbærende i klubben - samtidig som det gir flere fordeler. 

Og det lønner seg for deg som er medlem. For medlemsfordeler, klikk her! Støtt våre samarbeidspartnere - de støtter klubben.

Vi oppfordrer alle i og rundt klubben, og som selv ikke er aktive, til å bli (støtte)medlem i Asker Fotball. Det koster 250 kroner. 

Trykk på bildet under (ekstern link) og meld deg inn i klubben! Din støtte er viktig! 
Klikk på 'Bli Medlem' og følg instruksjonene. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Referater og kampvideo

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Asker-TV

Skagahøgdi 2017 from SKAGAHØGDI on Vimeo.

 

Hovedsamarbeidspartnere

Støtt oss på kamp

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift