Nr. 20 - Stian Solberg

Stian Solberg er definisjonen på en klubbspiller. I 265 kamper har Stian Solberg løpt, kjempet, skutt, headet, scoret mål og løpt enda litt mer. Nå er den unge veteranen klar for nok en sesong.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Stian Solberg er definisjonen på en klubbspiller. De siste 50 årene er det ingen som har spilt flere kamper og vært med lenger i A-lagsstallen. Uavhengig om det har vært som SFO-instruktør, som en del av klubbens asyltreningsprogram, spiller eller som privatperson. Det er ingen store ord, og alltid klubb og lag først.

I 249 kamper hadde Stian Solberg løpt, kjempet, skutt, headet, scoret mål og løpt enda litt mer. Så kom en karrieretruende skade. Men i fjor gjorde den unge veteranen comeback i Asker-drakten, scoret hat-trick mot Alta, og krøp siden opp på fjerdeplassen på klubbens adelskalender, ni kamper opp til Kjell Kristiansen og 32 opp til Johnny Orre. Målene i nevnte kamp mot Alta tok han opp til en delt 12. plass over antall scorede mål (64 mål, samme antall som Bogdan Sikora). 

- Vi skal være offensive, spille vårt spill med masse energi og innsats, sa Stian Solberg på klubbens kick-off forrige uke om morgendagens serieåpning mot Fredrikstad og den kommende sesongen generelt. 

- Sesongpremierer, de lever sitt eget liv. Alt kan skje. Vi skal til Fredrikstad og kline til, la veteranen til. 

Født: 08.09.1989
Posisjon: Kantspiler
Kamper for Asker: 265
Sesonger i klubben: 

Mål for Asker: 64
Tidligere klubber: Asker, Asker, Asker, Asker, Asker, Asker

Hva er ditt personlige mål denne sesongen?
Rykke opp
Spille over 24 kamper
Score over ni mål.

Hvem er den beste spilleren du har spilt med og mot? 
Beste spiller jeg har spilt med er Sander Brolin Berge. Beste motspiller er Odion Ighalo. 

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Kinni Grewal

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Udjus, Stray, Patrik og Roman. 

Hvem er ditt forbilde? 
Ole Gunnar Solskjær

Hvem vinner VM?
Frankrike 

Hva gjør du utenom fotballen?
Studerer

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift