Nr. 93 - Demba Traore

På sitt 5-a-side lag vil Demba ha med hele A-lagsstallen, og på klubbens kick-off snakket han varmt om samholdet og kvaliteten i spillergruppen. Dette er spilleren med nummer 93 på ryggen i et nøtteskall.

Frem til Askers første hjemmekamp mot Mjølner søndag 22. april vil vi presentere spillerstallen i sin helhet. I realiteten innebærer det to daglige artikler med bilde, statistikk og en spørsmål-svar runde med den enkelte spiller. En ypperlig måte å bli kjent med årets spillere, som vi håper du møter opp og støtter i hjemmepremieren og utover sesongen! 

Demba Traore har spilt fotball i England, Sverige, Hellas, Nederland og Norge. I Nederland var han også Fortuna Sittards toppscorer. For Asker har han vært sentral på mange fronter siden han signerte for klubben før 2014-sesongen: i forsvar, i angrep og på feltet som trener for klubbens yngre spillere. En klubbspiller som setter laget foran seg selv, og som med sin rutine og erfaring fra et langt fotballiv bidrar med enormt mye både på og utenfor banen. 

I løpet av fire sesonger har Demba spilt 88 kamper, kun fire spillere i dagens Asker-stall har flere kamper enn den høyreiste svensken. 20 mål har det også blitt, ni av dem kom i fjorårssesongen. Da Asker fant flytsonen og på et tidspunkt var Norges beste formlag i fjor sommer og høst, bidro Demba med en rekke viktige mål, innsats og rutine. 

Født: 22.04.1982
Posisjon: Spiss
Kamper for Asker: 88
Sesonger i klubben: 4

Mål for Asker: 20
Tidligere klubber: Cambridge (Eng.), Enfield (Eng.), Vasalund/Essinge IF (Sve), Fortuna Sittard (NL), Panetolikos (Hellas), Apollon (Hellas), Nybergsund. 

Hva er ditt personlige mål denne sesongen?
Jeg ønsker å holde meg skadefri og i god form for å være klar for å bidra når og om laget trenger 

Hvem er den beste spilleren du har spilt med og mot? 
Medspiller: Leozinho (Leandro Sales de Santana), en offensiv midtbanespiller jeg spilte med i Hellas, som har spilt på Brasils U20-lag.
Motspiller: Giovanni Silva da Oliveira, en viktig spiller for Barcelona i noen sesonger på 90-tallet og deretter en klubblegende i Olympiakos. Spilte mot han i Hellas. 

Hvem lager mest liv i garderoben? 
Kinny! 

Hvis du skulle satt opp et five-a-side-lag basert på spillere fra årets Asker-stall - hvem er de fire andre på ditt lag?
Etter å ha spilt fotball i mange år i flere land så vet jeg at det er viktig å ha bredde i troppen, så jeg hadde tatt med hele A-lagsstallen på mitt 5-a-side lag! 

Hvem er ditt forbilde? 
Bo Pettersson, min tidligere trener under tiden i Vasalund/Essinge IF. 

Hvem vinner VM?
Det tror jeg Tyskland gjør.

Hva gjør du utenom fotballen?
Jeg jobber på Asker Fotball Obos FotballAkademiet. I tillegg er jeg hjelpetrener på klubbens G15-lag. 

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift